Satsa på smarta verktyg

Satsa på smarta verktyg

Något som kan vara bra att ha hemma, det är en uppsättning med olika sorters verktyg. Dels är det bra att ha de där vanliga verktygen så som hammare, såg, tänger, skruvmejslar med mera, men sedan kan det även vara bra att satsa på lite mer unika verktyg. Hos Smart Tools finns det en massa smarta verktyg, många av dem med multifunktion. Vi tipsar dig om ett par olika unika verktyg det kan vara värt att satsa på. 

Smart set med fem produkter för hem och fritid

När det gäller unika verktyg så kan det vara smart att köpa ett set, där du får flera bra saker på en och samma gång. I detta specifika set får du med rengöringsborstar, en ficklampa, en multifunktionell lasermätare, en flexibel bitshållare samt en justerbar vinkellinjal. 

Universal skiftnyckel

Ett riktigt bra verktyg, det är detta multiverktyg, som inte bara är en enda skiftnyckel, utan innehåller 48 stycken nycklar, i en enda! Verktyget i sig, det har ett roterande huvud. Det gör att du på ett mycket enkelt sätt kan växla mellan att använda olika typer av skiftnycklar. Det bara genom att göra en enkel justering. Du slipper att hålla reda på en massa olika skiftnycklar. 

Camping och friluftsset 

Om du är ofta ute och campar eller ägnar dig åt friluftsliv så är detta set perfekt för dig. Det innehåller hela fem delar som kan vara bra att ha. Du får dels en pannlampa, en minispade, ett tändstål, en portabel och hopfällbar gasspis samt en multikniv. 

Hitta bra och unika verktyg

Om det är så att du vill hitta bra verktyg, som även är unika, så ska du definitivt besöka den hemsida som Smart Tools har. De har en massa olika multiverktyg samt att de även har bra produkter för hemmet, för fritid samt att de även har en massa andra bra saker.

Relaterade inlägg