10 säkraste platserna att bo i USA när Krisen eller Kriget kommer

10 säkraste platserna att bo när SHTF – Survival Sullivan

Det pratas mycket om att överleva samhällets kollaps, kris, eller krig och mycket av planeringen i det avseendet kretsar kring att hitta ett säkert ställe att bopå.

Detta är rimligt nog, men särskilt när det gäller att gömma sig diskuteras det sällan att vissa regioner och platser är helt olämplig för ändamålet.

Som med de flesta liv eller dödssituationer är positionering avgörande för att säkerställa framgång, och om du bor på en plats som kommer att ge dig mycket fler hinder och nackdelar än vad det ger resurser och bättre chanser att överleva.

I den här artikeln kommer jag att berätta om fem platser i USA som är säkra när krisen eller kriget kommer.

Inngen plats är säker, bara säkrare

Innan vi kommer till listan vill jag ge något av en varning. Även om vi som människor älskar absoluta och enkla svar på komplexa frågor, fungerar livet sällan så. Det fungerar så här i det här ämnet, det är säkert.

När man överväger en paradigmförändrande händelse som en genuin samhällelig kollaps, är det nästan omöjligt att förutse alla av de saker som kommer att inträffa som ett resultat av det och, ännu viktigare, var de inträffar.

Det betyder att krisen kan komma till dig var som helst, till och med på sådana platser som jag har listat nedan som har visat sig vara historiskt stabila under tider av problem.

Ingen plats som har människor som bor där är någonsin 100% säker , och även om du överlever 100% själv kan du fortfarande möta många faror. Du kan komma till en plats för att hitta det värre än den plats du lämnade.

När det händer är det dags att gå till Plan C. Att vara beredd att hantera ansträngande och oväntade motgångar är vad förberedelser handlar om!

De säkraste platserna att bo när krisen eller kriget kommer

Följande regioner i USA representerar ett tvärsnitt av några av de allra bästa platserna att bo eller om möjligt dra sig tillbaka till under en samhällskollaps.

Det här är uppenbarligen en teoretisk övning och saker och ting kan visa sig vara särskilt hemska på någon av dessa platser, i vilket fall jag kan ha ägg i ansiktet.

Men trots ett särskilt hot som är endemiskt mot någon av regionerna nedan kommer du att upptäcka att de har mycket att erbjuda förberedare.

Var och en har utmärkt lämplighet för jordbruk, jakt och anskaffning av vatten men är också kulturellt till stor del homogena, har mindre populationer som trendar mot att vara utbredda och har allmänt milda, beboeliga klimat som inte kommer att utgöra mycket i vägen för stora utmaningar mot överlevnad.

Dessutom, med några få undantag, kommer var och en att ge dig gott om utrymme för att komma bort från militära och civila mål som diskuterats ovan.

Södra Idaho

Södra Idaho är en av de bäst bevarade hemligheterna bland staterna i USA. En vacker, varierad biom som lämpar sig för all slags jordbruk, lagom milt väder även om vintrarna kan bli lite utmanande och en i stort sett liknande kultur i hela staten.

Ännu bättre, vilken befolkning som finns utanför de två stora städerna är ganska jämnt fördelad, och det finns gott om ställen att gå till om du vill komma bort från allt och alla andra, eller göra en gå på det som en del av ett mindre samhälle.

Kanske det enda man bör vara medveten om är närheten till västkusten, och ev. av en nationellt utmanande samhällelig kollaps kan du ställas inför horder av flyktingar från vänsterfästen.

Norra Georgia och Alabama, södra Tennessee

Mellan-söder har mycket att rekommendera för dem som önskar självförsörjning och massor av andrum mellan dig och en storstad. Lugna, varma somrar och milda vintrar gör detta till en utmärkt plats att bo utan att behöva oroa sig för de värsta extrema klimatförhållandena, och hela regionen är ett veritabelt ymnighetshorn av jordbruk och jakt.

Kanske av mer intresse för hardcore-preppers är regionens vänlighet och älskvärdhet mot äganderätter, vattenrätter och mer, med Alabama i synnerhet som har utomordentligt prisvärd mark i hela staten.

Oavsett vilken typ av terräng du föredrar, kan du hitta den i den här regionen och gott om vatten att följa med.

Stark konservativ kultur tillsammans med lika starka åsikter om personlig frihet och vapenrättigheter gör att detta trestatliga område mycket väl kan vara en bastion av frihet och civilisation när allt annat börjar falla sönder.

Norra Texas

Allt är större i Texas. Portionerna, vapnen och tydligen friheten. Det finns mycket att älska med Texas även under normala tider, men staten kan ha speciella fördelar i tider av verkliga problem.

Jämfört med södra och kustdelen av delstaten, norra Texas ses som tråkigt och får inte mycket uppmärksamhet. Det är glest befolkat, men det kan vara till vår fördel i vårt fall.

Vädret är något mildare, terrängen mildare och lika vänlig att odla grödor som det är för att föda upp en mängd olika boskap. Det finns fortfarande gott om möjligheter för jakt och ganska gott om sötvatten finns överallt.

Det enda som kan fånga folk som skulle överväga att flytta till detta läget är att fastighetsskatter och andra kostnader kan vara ganska höga i vissa specifika områden, men med tanke på att det finns så mycket mark att få är detta förmodligen ett ringa bekymmer.

Det är inte alla goda nyheter, och om du redan var orolig för stora inhemska problem här hemma kan den relativt nära den mexikanska gränsen ge dig en paus.

Men jämfört med de södra delarna av staten kommer du att ha mycket avstånd att gå mellan dig och dit.

Norra Arkansas

Norra Arkansas utgör lejonparten av en region som i dagligt tal kallas för Ozarks, en enorm del av inre högland som är lika känd för sin naturliga skönhet som sin rikedom.

Frodig, bördig och minimalistisk befolkad, jämfört med resten av regionen, utan tvekan ser denna plats ut som ett riktigt paradis jämfört med de flesta platser som du sannolikt kommer att fly under ett kris eller krigsevenemang.

Klimatet är förmodligen den bästa delen av detta område, även om du kommer att svämma över av naturresurser, både växter och djur, och du borde inte vilja ha stora odlingsmöjligheter eller viltjakt.

Mycket stora öppna ytor och ett överflöd av andra resurser betyder att du bör ha allt du behöver om du har kompetensen och några bra människor som dina grannar.

Något att tänka på är att denna region kan betraktas som Amerikas geografiska vägskäl, och du är förmodligen inte den enda som har haft idén om att dra dig tillbaka till denna plats…

Västra Carolinas, Väst Virginia, Östra Kentucky, Östra Tennessee

Appalacherna är mer kända för sin robusta och mystiska skönhet ty än deras höga och imponerande höjd, men det betyder inte alls att de inte kan hjälpa invånarna att motstå utomståendes intrång.

Flykt till bergen i tider av problem har länge varit ett bra val när mänskligheten ställs inför existentiella faror, och det förblir sant idag.

Men istället för steniga och mestadels karga sluttningar kommer att ha rikliga skogar med bördig jord och en fantastisk naturlig överflöd tillsammans med rikliga sötvattenresurser när du vill.

Visst, de kan vara lätta nog att navigera så länge du håller dig till motorvägarna och mellanstatliga motorvägarna, men ju längre du kommer från restvägar och turistmål, desto mer avlägsna och mystiska blir de, perfekta för att ge inkräktare och inkräktare tjuv.

När det gäller vädret är området relativt milt genomgående, även om högre höjder alltid för med sig risken för särskilt hårda vintrar.

Man bör också tänka på att boende i en sluttning innebär att risken för lavin och jordskred är en särskild fara när nederbörden är hög.

Södra Alaska

Vid första anblick, södra Alaska kan tyckas som om det strider mot våra regler för ”Inget hårt klimat”, men i synnerhet det här området har väldigt mycket att göra, och medeltemperaturen i december är vanligtvis över noll.

Med en liten befolkning, rikliga resurser (inklusive olja!) och den sortens avlägsna hårdhet som kommer att avskräcka alla utom de mest hängivna eller motiverade människorna, är södra Alaska ett utmärkt ställe att rida ut från kollapsen av samhället.

Du kommer definitivt inte att vilja ha mat så länge du har kompetensen att få det eftersom det marina och markbundna vilda djurlivet är rikt.

Det kanske största problemet med södra Alaska är att du kommer att ha väldigt svårt att ta dig dit om du inte redan bor där.

En vandring över land tar dig genom ett mycket kärvt och mycket avlägset land från de lägre 48, och lokalbefolkningen är i allmänhet försiktiga med transplantationer som regel.

Vermont & New Hampshire

I förmodligen den mest överraskande inkluderingen på den här listan, tänker de flesta inte på New England när de tänker på ställen att rida ut en samhällelig kollaps.

De flesta preppers tycker motsatsen, vill komma så långt bort därifrån som möjligt på grund av stora vänsterorienterade helveteslandskap som New York City, Boston och Buffalo.

Men om du reser upp längre in i de längsta delarna du’ Jag kommer till stater som Maine och i synnerhet Vermont och New Hampshire.

Dessa delstater har låg befolkning, är täckta av skog och har rikliga naturresurser som kan göra det relativt enkelt att överleva de hårda vintrarna.

Från de största städerna finns det en inte helt överraskande kultur. av beredskap och självförsörjning, en som återspeglar gränsöverskridande livsstilar från förr.

Som du kanske förväntar dig, den allmänna närheten till några av de största storstadsområdena i landet är anledning till oro, men ju djupare du reser utanför stigen in i någon av dessa stater desto mer avskild och avlägsen bebyggelse blir den, vilket fungerar som en naturlig försvarsåtgärd.

Norra Louisiana

Den stereotypa bilden av Louisiana är den i staten som bor på eller nära Mexikanska golfen.

Norra Louisiana är ganska annorlunda, men en som har mycket att rekommendera för ridning ut samhällets kollaps. Louisiana är med rätta känt för sina olika ekosystem som är värd för en fantastisk variation av flora och fauna, men det är inte allt som det har att göra för det.

Mark i den här delen av staten är billig, och även om vattenrättigheter kan variera från mycket restriktiva till mycket inkluderande beroende på exakt var du befinner dig, kommer de flesta som önskar avskildhet eller leva som en del av ett litet, sammansvetsat samhälle som den här regionen.

Den allmänna tillgängligheten från andra grannstater med liknande tänkesätt gör detta till ett naturligt val för en ”Plan B” om du bor någonstans i närheten sydväst eller djupt söder.

En annan fördel är att att hålla sig långt borta från kusten innebär att du sannolikt kommer att vara förskonad från det värsta som frekventa orkaner har att erbjuda.

Wyoming

Wyoming är det närmaste vi har i de nedre 48 till en riktig gränsstat. Wyoming är värd för en mycket liten befolkning som är utspridda överallt, och även de största bosättningarna känns inte stora jämfört med många andra städer.

Gott om mark, gott om resurser och hanterbart väder som är särskilt behagligt och milt på sommaren gör att du inte kommer att kämpa mot moder natur för ofta. Det här är ett bra ställe att föda upp boskap eller gård och kommer att betala utdelning ju tidigare du kommer igång.

Som regel har staten och organen starka konservativa värderingar och skapar attityder av självtillit och självkontroll.

Du måste verkligen vilja det om du vill ta dig till vissa platser i Wyoming och leva i dessa avlägsna områden betyder att de flesta problem kommer att ge upp långt innan de når dig.

Södra Missouri

Södra Missouri är något av en bäst bevarad hemlighet i min bok. Otroligt frodigt, behagligt väder och en fantastisk region som exemplifierar biologisk mångfald och jordbrukspotential, detta är ett område som är rikt på resurser av alla slag.

Faktiskt, en del av Ozarks-regionen täcker stora delar av södra Missouri, och detta gör det till ett naturligt komplement om du inte vill bo på Arkansas-sidan.

Oavsett om du vill ha ett hus på nätet i ett litet samhälle där alla känner varandra eller utanför nätet, Missouris vänliga egendomslagar, vattenrättigheter och mer kommer att hjälpa till att underlätta den verkligheten.

Börja leta efter mark idag

Man bör inte försöka rida ut samhällets kollaps på en plats som kommer att drabbas hårdast när den händelsen äger rum.

Du kommer att ha mycket att oroa dig för när det kommer till överlevnad även under idealiska omständigheter, så du bör inte göra saker svårare för dig själv än du måste.

Att bo på en plats som är kulturellt förenad med rikliga naturresurser och mindre konkurrens från andra överlevande kommer att göra dig redo för framgång.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg