Satsa på en hållbar energiproduktion

Sädesfält

Biogas är en naturlig och förnybar energikälla som ingår i naturens kretslopp. Den bildas när biologiskt avfall bryts ner och kan liknas vid den lite dolda och gömda resursen – den ultimata lösningen när du vill främja en hållbar energiproduktion. 

Komplett lösning för biogasproduktion

Är du i startgroparna för att anlägga en biogasanläggning på din gård eller verksamhet? Toppen! Här hittar du allt som du behöver för en biogasanläggning för lantbruk. De har produkter som mixare, inmatningssystem, generatorer, separatorer och även allt som du kan tänkas behöva för transport, till exempel pumpar, skruvar samt band och mattor. Här får du en komplett lösning för att du ska kunna bygga en välfungerande biogasanläggning och få den allra bästa biogasproduktionen. Du får kvalitetssäkrade samt kompletta lösningar för rötningsprocesser, gaslagring och generatorer till elproduktion eller uppgradering till fordonsgas. 

Om du väljer att anlägga en biogasanläggning har du valt ett alldeles utomordentligt bra sätt att producera framför allt värme och el på. Biogasen kan sedan återföras direkt till din egna verksamhet och överskottet säljs med fördel vidare. Bättre än så kan det väl knappast bli? Jo, det kan det faktiskt – en ytterligare bonus är att det även produceras högvärdig biogödsel som du sedan kan använda för egen del eller sälja. 

Minska utsläppen av växthusgaser

Den stora fördelen med biogas är att den är förnybar och minskar utsläppen av växthusgaser. Användningen av biogas bidrar effektivt till att minska beroendet av fossila bränslen och främjar således en betydligt mer hållbar energiproduktion. 

Kontakta din leverantör redan i dag för att ta det första steget i ditt projekt att bygga en biogasanläggning. De vägleder dig genom hela processen och du kan vara säker på att du är i trygga händer. Här finns det så väl expertis och kunskap som en gedigen erfarenhet. Goda samarbeten med de allra bästa leverantörerna säkerställer att du alltid får högkvalitativa produkter till din biogasanläggning. 

Relaterade inlägg