Så gör du för att streama sport gratis (vid tex spel på oddset)

Man sitter i soffa och tittar på sport streaming

Att streama sport gratis är populärt, så av den anledningen berättar vi här hur du gör för att titta på sport gratis genom att spela på oddset.

Så streamar du sport gratis

Jämför olika bettingsidor (med t ex oddset)

Att jämföra olika bettingsidor mot varandra är viktigt för att du dels ska hitta en bettingsida med bra odds, och en bettingsida med gratis livestreaming av sport och det utbud du vill ha. För att jämföra bettingsidor beger du dig till en jämförelseportal för bettingsidor som du hittar genom att googla ”jämför bettingsidor” eller något liknande.

När du jämför bettingsidor mot varandra ska du ta hänsyn till:

  • Om bettingsidan har svensk licens, främst då du således får skattefria vinster och ett bra konsumentskydd.
  • Vilken välkomstbonus du får, du kan till exempel få riskfritt spel på en match eller att bettingsidan matchar din första insättning upp till en viss gräns.
  • Att de sporter du vill betta på finns valbara såsom fotboll, hockey och bandy.

Registrera dig på bettingsidan

Att registrera dig på en bettingsida tar ca 5 minuter och är något du kan göra med hjälp av Bank-ID. När du gjort din första insättning får du generellt välja på om du vill aktivera din välkomstbonus, och det är många som väljer att göra det.

Men tänk samtidigt på att välkomstbonusen i regel måste omsättas ett visst antal gånger, exempelvis 10, ifall du vinner pengar med hjälp av din välkomstbonus och vill kunna ta ut dem till ditt konto.

Streama sport gratis

Vilka sporter som finns tillgängliga att streama beror på vilken bettingsida du är kund hos, men i regel finns sporter såsom dessa att streama från:

  • Hockey (t ex NHL och Elitserien)
  • Fotboll (t ex Premier League och Allsvenskan)
  • Bandy (Ibland sänds matcher från Elitserien hos vissa bettingbolag)
  • Tennis (t ex Australien Open, Franska Öppna och Australian Open)

Ibland kräver spelbolaget att du har ett saldo, alltså att du har satt in pengar på ditt spelkonto, för att du ska kunna streama.

Ibland finns det även krav på att du bettar på den match du streamar, men när den regeln finns handlar det normalt om matcher som är dyra att köpa in såsom Premier League- eller Champions League-matcher i turneringens slutspel.

Finns det andra sätt att streama sport gratis?

Ja, det finns andra sätt att streama sport utan att betala för det, och ett av de populäraste sätten är att hitta sportstreams på nätet som kommer från olicensierade källor, så kallade ful-streamar. Att titta på en fulstream är en dålig idé av flera anledningar, bland annat för att:

  • Det är förmodligen olagligt, även om ingen svensk privatperson dömts för det än så länge.
  • Strömmarna är ofta av dålig kvalitet och det är vanligt att bilden och ljudet fryser och/eller hackar.
  • Sidor som erbjuder olicensierade strömmar av sport innehåller ibland virus och/eller spionprogram, och ibland får du inte ens ha annonsblockerare på som i sin tur skyddar mot en del virus och spionprogram.

Relaterade inlägg