Hur Får du ditt Barn att Tolerera en Bilbarnstol?

Hur Får du ditt Barn att Tolerera en Bilbarnstol?

Vissa spädbarn och barn älskar bilresor. Faktum är att många bebisar är kända för att älska bilbarnstolen så mycket att föräldrar tar med dem på bilfärder bara för att få några fasta tupplurar. Men denna kärlek kan snabbt förvandlas till hat när ett barn blir äldre. Men i många fall är lösningen enkel: anpassa passformen på bilbarnstolen efter ditt växande barn.

Andra föräldrar tipsar:

”Jag tog bort spädbarnsinsatsen och tog ut bilbarnstolen och han är mycket gladare nu. Jag skramlade honom också och det hjälpte också. Han är inte 100% men han är så mycket bättre.”

”Min son började göra det och jag insåg att det nedre spännet mellan hans ben behövde flyttas till en större plats. Efter det var han helt ok igen.”

Att justera passformen på bilbarnstolen är det första man ska prova. Läs bruksanvisningen om du är osäker eftersom den korrekta passformen ofta inte är vad du skulle gissa. Om du har gjort det här och du fortfarande hör protester från din lilla, kanske du måste prova några mer avancerade tekniker som att spela musik, sjunga, ta med leksaker eller ha en full konversation!

Relaterade inlägg