Take-away-förpackningar från Limepack: Plastmuggar med tryck

Starbucks

Har du någonsin funderat på hur en enkel kopp kaffe kan vara nyckeln till att skapa ett minnesvärt första intryck i affärsvärlden? 

Servera dina drycker i skräddarsydda plastmuggar med tryck med ditt företags logotyp eller ett inspirerande budskap. Det är inte bara en kopp kaffe, för det är en kreativ reklambanner i händerna på dina potentiella kunder.

Limepack ger dig möjligheten att omvandla den dagliga gesten till en unik möjlighet att sprida och stärka din företags synlighet.

Varumärkning som når kunderna

Plastmuggar med tryck är idealiska för daglig användning både på kontoret och i matsalen. De skapar en avslappnad atmosfär vid möten med potentiella kunder, där en enkel kopp kaffe kan fungera som en brygga.

Deras mångsidighet gör även plastmuggar med tryck till den perfekta följeslagaren vid evenemang som mässor, konferenser och festivaler, där de effektivt sprider ditt budskap till en större målgrupp.

Limepack erbjuder en rad produkter, inklusive plastmuggar med tryck. Vare sig ditt kafé, mässa eller konferens serverar kaffe, eller om du ordnar en sommarfest på kontoret, blir plastmuggar med tryck en användbar och marknadsföringsvänlig lösning. På så sätt är det lätt för kunderna att uppleva ditt varumärke eller prova dina produkter, medan ditt varumärke förstärks vid varje sipp.

Du kan ladda upp din design på Limepacks webbplats och få ett utkast innan produktionen startar. 

Erfarenhet, service och hög kvalitet hos Limepack

Limepack-teamet är inte bara specialiserat på take-away-förpackningar, de erbjuder också utmärkt service. Limepack erbjuder ett brett utbud av produkter som bland annat papperskoppar, glassbägare, plastmuggar med tryck och mycket mer.

Med Limepack kan ditt företag anpassa de nödvändiga förpackningslösningarna och få dem tryckta med logotyp i högsta kvalitet.

Skapa din egen design – eller få hjälp med processen

När du väljer plastmuggar med tryck har du möjlighet att skapa en design enligt dina egna önskemål. Du kan använda nästan alla färger i din design, vilket garanterar att ditt företag sticker ut.

Skapa en design som speglar ditt företags identitet och budskap. Med färgglada logotyper, inspirerande slagord och iögonfallande grafik kan du fånga kundernas uppmärksamhet medan de njuter av en doftande kopp varmt kaffe över ett inspirerande samtal.

Nästa gång du serverar en kopp kaffe eller en god dryck kommer din logotyp att fungera som en pålitlig ambassadör för ditt företag, om du väljer plastmuggar med tryck från Limepack.

Relaterade inlägg