Få extra energi då du tränar

Få extra energi då du tränar

Du som tränar en hel del, du kan ha behov av extra energi, extra protein och även behov av extra boost. Det kan du få med hjälp av olika energiprodukter. På https://purepowersport.se/ kan du hitta en hel del av just detta. 

Välja rätt energibar

En smart produkt som är enkel att ta med dig är en energibar. Energibarer består oftast av ett brett utbud av spannmål, nötter, frön, bär och andra hälsosamma näringsämnen som kan hjälpa dig att öka dina energinivåer.

För många år sedan utvecklades energibars speciellt för astronauter som icke-frysta snacks för att ge dem både energi och näring. Astronauter brukade ha dessa energibarer i sina hjälmar eftersom dessa barer var kompakta, smala och lätta att bära. Senare blev energibarerna populära bland idrottare, kroppsbyggare och kvinnor för att ge omedelbar energi och förbättra sina prestationer. 

Du som vill satsa på att äta energibarer för att få i dig kolhydrater, proteiner, fibrer, bra fetter, vitaminer och mineraler, se till att du väljer rätt sort! En del innehåller allt för mycket socker och är mer godis än energi för träning. Du bör satsa på en energibar med fett mindre än 5g.

Om du letar efter en energibar som en måltidsersättning, välj de som har minst 3-5 gram fibrer eller ett högt proteininnehåll nära cirka 20 gram.

Att välja barer med bra innehåll av havre, honung, müsli, torkad frukt, frön och nötter är mycket fördelaktigt för att få omedelbar energi.

Om du är ska välja energibars innan ett intensivt träningspass är det alltid bättre att välja högkolhydratbarer som innehåller cirka 30 gram kolhydrater.

PurePower-protein för bättre återhämtning

En bra produkt du kan hitta hos Pure Power Sport är deras PurePower-protein. Den hjälper dig att återhämta dig på bästa sätt efter hård träning. Så är du en person som tränar mycket hårt, så kan du ha stor nytta av denna produkt.

Relaterade inlägg