Många fördelar med napp för barn

Många fördelar med napp för barn

Bebisar de har ofta ett behov av att få suga, utan att för den delen ammas. Bebisens sugbehov under första tiden är stort. Det även då bebisen inte är hungrig. Då kan det vara bra att satsa på att ge bebisen napp. Barn kan ha napp upp tills de är 3–4 år. Sedan kan det vara bra att vänja av dem vid den. Du kan satsa på MAM nappar med namn eller BIBS napp med namn hos Namnnappen. Olika nappar har olika märken och är även i olika material och utformningar. 

MAM napp har många fördelar

Köper du MAM nappar med namn så gör du ett bra val. Nappar av detta märke har utformats för att det ska bli en hälsosam tandutveckling hos barnet. Napparna i sig är ortodontiska och har en mjuk och smidig sugdel. Detta gör att nappen i sig har en minimal påverkan på tänderna. På nappen finns en platt, symmetrisk del. Denna ser till så att nappen alltid sitter rätt i barnets mun. Nappen ser även till att ge gott om plats för näsan. Detta eftersom skölden på nappen är i form av en båge, anpassad för bebisars ansikten. 

Många fördelar ge napp till din bebis

Oavsett om du köper BIBS napp med namn eller ett annat märke eller en napp helt utan utan namn, så har de flera fördelar. Nappar är något som tröstat många barn genom åren. Det kan den även göra för ditt barn. Barn brukar även bli lugnare av att ha något att suga på samt att det ger en bra tröst. Oftast är det lättare att få barnet att sova då den får en napp. Samma sak om den vaknar under natten, så kan nappen göra att barnet snabbt somnar om. Så se till att ha flera bra nappar hemma, så att du inte blir utan. 

Relaterade inlägg