Märk upp barnens saker med snygga och praktiska lappar

Märk upp barnens saker med snygga och praktiska lappar

Det är alltid en god idé att märka upp barnens kläder och prylar. Gör det på ett lite enklare och festligare sätt! 

Förenkla livet på flera plan

Praktiska namnlappar kan du aldrig få för många av. De passar till allt möjligt från att märka upp barnens kläder till andra grejer som lätt tappas bort. Det är inte bara på förskolan som namnlappar är ett givet val, utan även på aktiviteter eller till och med hemmavid.

Nu behöver du aldrig mer leta förtvivlat efter rätt saker när du ska få med dig allt hem. En praktisk och snygg namnlapp gör susen i alla möjliga situationer! 

Äntligen är röran ett minne blott. Alla de gånger som du fått med dig fel kläder och annat hem av misstag tillhör det förgångna. Med smarta namnlappar blir det rätt på en gång.
Designar du egna namnlappar kan även det mindre barnet lätt känna igen sina egna saker. Ett tips är att organisera även hemma med funktionella namnlappar. Med ens blir det roligare att plocka undan och lägga rätt sak på rätt plats.

Lätta att fästa

Det är lätt att hantera de strykfria namnlapparna. Du behöver inte heller sy eller ta fram strykjärnet för att fästa lapparna. Se bara till att ytan som namnlappen ska fästas på är ren och torr innan du sätter dit den. Kontrollera att lappen sitter fast ordentligt, ända ut i hörnet och därefter behöver du bara vänta 24 timmar för att den ska sitta säkert. Om det är ett klädesplagg som du märker, bör namnlappen fästas på tvättetiketten för bästa hållbara resultat. 

Namnlapparna finns i många härliga färger och mönster och du kan även designa egna. Namn eller även telefonnummer på? Något annat du vill skriva? Valet är ditt, endast fantasin sätter gränser – allt för att du ska få de namnlappar som passar just dina behov. 

Relaterade inlägg