Mam och Esskanappar med namn

Har ditt barn specifika önskemål på napp? Det är kanske bara Mam eller Esska-nappar som duger för ditt barn. Glöm nappkaos med förväxlade nappar och nappar som tappas bort. Gör din unika napp med hjälp av Mam napp och Esska napp med namn. Vi berättar mer.

Älskade nappar

Alla barn älskar sina nappar och de blir fort en självklarhet i alla barns uppväxt. Så älskade som napparna är för ditt barn kanske inte du tycker när du förväxlar eller tappar bort just ditt barns favoritnapp. Nu är det slut med det. Det finns numer unika Mam napp med namn om ditt barn älskar Mam. Det finns dessutom unika Esska nappar med namn om ditt barn är en Esska-älskare.

Om du beställer nappar med namn, tror vi att din vardag blir lite enklare. Enklare eftersom det blir lättare att hitta ditt barns napp där du, dagmamman eller förskollärarna kan känna igen den. Du ser till att ditt barn alltid har sin egen napp när det behöver den, och du slipper betala för nya nappar när de gamla mystiskt försvinner.

Hygien är viktigt

Du kanske tänker att namnet lätt försvinner vid kokning eller att nappen inte uppfyller EU-standard. Med dessa nappar graveras ditt barns namn på nappen så att skriften inte försvinner, oavsett hur många gånger du sedan kokar nappen. Alla nappar uppfyller dessutom EU-standard EN 1400 och håller därför de särskilda kraven till kvalitet, hållbarhet och miljö.

Alla nappar är även BPA-fria, PVC-fria och ftalatfria. När det gäller de hygieniska fördelarna med en igenkännbar napp med namn får du inte glömma att ditt barn inte riskerar att dela den med andra barn. Du garanteras en praktisk och enkel lösning på en av föräldraskapets små utmaningar. 

Stort och brett urval

Alla barn vill dock ha just sin favoritmodell av napp. Även om ditt barn älskar Mam eller Esska finns det många olika varianter att välja emellan. Välj bara rätt napp åt ditt barn, skriv det önskade namnet/texten i textrutan och beställ. Då levereras napparna direkt till dig och din älskling.

är du designar din napp kan du välja mellan text i olika typsnitt och motiv. Det finns oändligt många kombinationer. Finns det flera nappar i modellen bestämmer du vilka färger de ska ha, och du kan också designa varje enskild napp i paketet enligt dina önskemål. Detta innebär alltså att du, oavsett önskemål om material, färg, storlek och typ, kan hitta och designa napparna precis som du vill. 

Relaterade inlägg