Klassiska juldekorationer

Klassiska juldekorationer

Visst är julen en tid när vi för tillfälligt kan drömma oss bort från vardagens alla plikter och istället pynta våra hem med fina juldekorationer som håller i generationer. Så har det varit under lång tid i Sverige.

Klassiska juldekorationer som vittnar om glitter, julkänsla och familjegemenskap. En svensk jultradition kräver både juldekoration inne såväl som utomhus. Att klä din flaggstång med lämplig flagga ska vara lika självklar som juldekorationerna inomhus. Vi berättar mer om juldekorationer och klassiska flaggor.

Det stilrena och klassiska är också tidlöst 

En klassisk julkollektion erbjuder nästan alltid broderade julmotiv. Duka ett vackert julbord med julduk och julservett i hög kvalitet som kan gå i arv i många generationer och snegla ut på de flaggor som vajar i din och grannarnas trädgård. Kan det bli mer stilrent och tidlöst till jul? Något av de mest klassiska vi har är julservetter, naturligtvis i tyg. 

Klassiska tygservetter med julmotiv såsom julservett med röd julklapp på framsidan eller varför inte en röd julkula. Exklusiva och vackra julservetter i tyg med exempelvis motiv såsom stjärna, halmbock, hjärta, julkäpp, med trumma och julservett med trumpet. Julservetterna levereras i en fint broderad tygpåse till förvaring från jul till jul. 

De vackra vita julservetterna är sydda i fabrik med äkta vit flaggduk och unikt broderade med klassiska julmotiv. Julservetterna gör det enkelt att pynta ett vackert och enkelt julbord. Servetterna är ca. 50 x 50 cm och gjorda av äkta flaggduk, som gör de oerhört hållbara och enkla att rengöra. Alla servetter kan tvättas på 60 grader, skrynklar väldigt lite och är lätta att stryka efter tvätt. Det finns en avslutande klassisk detalj som ingen bör missa i samband med juletiden, nämligen att låta flaggstången stå naken i kylan. En svensk jultradition kräver både juldekoration inne såväl som utomhus. Att klä din flaggstång med lämplig flagga eller vimpel ska vara lika självklart som att klä din julgran.

Relaterade inlägg