Vi lever i Modellbyggandets Tid

Vi lever i Modellbyggandets Tid

Det har aldrig funnits fler möjligheter än nu att bygga fantastiska byggmodeller, något som tilltalar både vuxna likväl som barn. Låt din kreativitet flöda när du bygger från grunden. Vi berättar mer om fantastiska byggsatser.

Robotime

Det är dags för Robotime! Då vet den pysseltokige att det är dags för kvalitetsarbete. Att bygga ihop olika modeller med laserskurna träbitar är en fantastisk hobby. Det finns dessutom möjlighet till att bygga eleganta vintagemodeller i rostfritt stål, inspirerad av de mest fantastiska, historiska och kreativa designerna som du kan tänka dig.

Gillar du modeller och att vara kreativ är detta drömmen för dig! Med hjälp av olika byggsatser skapar du de mest fantastiska objekten. Dessa blir därefter fantastiska som dekorativa samlarobjekt. Perfekt för alla skrivbord, bokhyllor eller andra ytor.

Bra i alla interiörer. Naturligtvis är det också den bästa presenten till någon du tycker mycket om. Levereras i en elegant presentförpackning, vilket gör den till den perfekta presenten för alla i ditt liv med passion för teknik och metall.

Modeller som rör sig

Du kan skapa modeller som rör sig, modeller som gör ditt hem och din arbetsplats till en liten värld av kreativitet. Modellsatserna är eleganta och komplexa 3D-funktionella modeller. De är tillverkad av högglansigt och rostfritt stål. Alla komponenter är extremt exakta och färdiga för montering. Alla modeller med mekanisk funktion och många rörliga delar! Varför inte en Silbver bullet eller en Hot tractor? Båda med legendarisk, vacker retrodesign.

En snabb sportbil från förr, inspirerad av vinnarna av internationella biltävlingar från början av seklet. Öppet för vind och aerodynamik, detta eleganta historiska sportfordon är en glädje att bygga och titta på. Eller en Hot Tractor med en industriell design som bygger på den riktiga tunga K700-traktorn. Det är du som väljer! Oändliga möjligheter. Det är Robotime! Lycka till.

Relaterade inlägg