Testa parfym från Xerjoff

Parfym

Xerjoff har retat våra näsor sedan 2003. Grundaren Sergio Momos passion för dofter växte fram som tonåring, utvecklad inte bara av hans fars cologne-kollektion utan av vardagliga aromer – som ett lokalt bageri eller förbipasserande motorcykel – i hans hemstad Turin. Dessa ödmjuka inspirationer fortsätter att forma det lyxiga italienska varumärket idag. Du som vill testa en parfym av detta märke, du kan hitta ett brett utbud av dessa hos Cedvard. Testa gärna en favorit, Xerjoff Naxos som lanserades 2015. Doften är fruktig citrus och mild lavendel som blandas med blommor, kryddor och honung. 

Varje Xerjoff-doft är sammansatt av exceptionella ingredienser, blandade för att skapa distinkta och fängslande originaldofter. Färsk mynta och liljekonvalj möter den myskiga basdoften av patchouli och cederträ, medan söta litchi-toppnoter kombineras med intensiv egyptisk jasmin – med berusande effekter.

Unika parfymflaskor

Xerjoffs iögonfallande parfymflaskor kännetecknar intriger och äventyr. Flaskorna i sig är formade som noggrant skurna ädelstenar. Håller du en i handen så kommer med största säkerhet får en berusande sensorisk upplevelse. Det är svårt att inte dras till det färgglada glaset och glittrande ytskikten som återspeglar de mystiska och aromatiska vätskorna som finns inuti. 

Välj en stor flaska eau de parfum för dagligt bruk, eller välj en uppsättning miniatyrer eller samples för att välja en som passar ditt nuvarande humör. 

Hitta en parfym som passar dig

Oavsett om du vill testa en Xerjoff parfym eller en parfym av ett annat märke, så kan du hitta detta hos Cedvard. Denna butik på nätet har en hel del inom parfym. Främst för män, men även för kvinnor. Om du är osäker på vilken doft som passar just dig, beställ gärna hem ett par parfymprover eller samples av några olika. Då kan du testa dem i lugn och ro hemma och det på din kropp. Det är ju oftast då man märker av om en parfym passar en eller inte. 

Relaterade inlägg