Skura och feja eller välja ut nya möbler?

Skura och feja eller välja ut nya möbler?

Alla har gått igenom det kaos som det kan innebära att flytta: bråte ska slängas, bohaget ska packas ned fint, dokument ska signeras, nycklar hämtas. Kanske ska allt samordnas med en flyttfirma – kort och gott är det mycket involverat i flytten av ett helt hem. Inte minst ska den där sista men ändå monumentala uppgiften lösas: flyttstädningen. Nu är det säkert många av er som ryser till när ni läser ordet, men det härliga är att faktiskt inte behöver vara så illa – inte om man låter ett proffs göra jobbet åt en. Det är här Flyttstädfabriken kommer in i bilden, en firma som erbjuder högkvalitativa tjänster inom flyttstäd för dig i Stockholm.

Det högst prioriterade när det kommer till vem man vill anförtro sin flyttstädning till är utan tvekan det firma som får en att känna sig trygg. Det finns ju så mycket annat att tänka på – och det kan man utan tvekan göra här. Först och främst har man på Flyttstädfabriken en väldigt översiktlig och genomgående kvalitetspolicy: som ni kanske känner till så har Mäklarsamfundet publicerade rekommendationer för flyttstädning och den följer man också – man tar verkligen på sig ansvaret för att din gamla bostad blir rengjord enligt konstens alla regler. Man kan även ta sig en titt på deras egna riktlinjer, som används internt för att se till att ingenting förbises: det är en detaljerad checklista som verkligen demonstrerar att detta är städproffs man har att göra med. Där står även exakt vad man själv behöver tänka på innan flyttstädningen inleds.

Utöver allt detta så lämnas en mycket generös arbetsgaranti på 15 dagar i samband med att jobbet görs – skulle något mot all förmodan inte motsvara förväntningarna går det att få saken åtgärdat. Naturligtvis är också allt arbete försäkrat. Ett orosmoment som kanske också kan infinna sig när man tänker på huruvida det passar en att anlita en städfirma är såklart priset – för vad kostar det egentligen? Det går lätt att se själv genom företagets priskalkylator innan man bokar – priset är alltid fast och du slipper därmed överraskningar, vilket är det sista man vill ha när man redan har mycket annat att tänka på.

Som extra grädde på moset anpassar man såklart tjänsterna utifrån dina behov och önskemål. Man tar hand om allt från grundläggande städning till mer avancerade moment som inte ingår i själva flyttstädningen utan sker efter överenskommelse, inklusive fönsterputsning och golvvård. Precis vad som ingår i flyttstädningen går att se på företagets FAQ. Inga överraskningar: såsom det ska vara, så att du kan fokusera på att komma till rätta i ditt nya hem.

  • Lättöverskådliga prisuppgifter
  • Trygga villkor med försäkring och garanti på utfört arbete
  • Enkelt att se vad som ingår

Kontentan är att Flyttstädfabriken är ett otroligt prisvärt alternativ med trevlig och kompetent personal. Slå dem en signal eller boka direkt på nätet!

Relaterade inlägg