Nya handtag och knoppar kan förnya ditt hem

Städning

Om du vill göra om hemma, utan att det kostar dig allt för mycket pengar, så går det utmärkt. Det räcker många gånger att byta ut små detaljer, måla om och så vidare. Ett bra sätt att förnya ditt kök på till exempel är att byta ut de handtag och knoppar du har idag mot nya. Se mer här om du vill införskaffa dig just detta. 

När det gäller att förnya ditt kök eller ge det en uppfräschning, är det de små detaljerna som kan göra den största skillnaden. En av dessa avgörande detaljer är valet av kökshandtag och knoppar. Det är inte bara estetiken som påverkas, utan även kökets funktionalitet.

Materialval för kökshandtag

När du planerar att renovera ditt kök eller ge det en ansiktslyftning är valet av kökshandtag och knoppar en viktig del av det hela. Idag finns det ju ett ganska så brett utbud av material du kan välja mellan. Ett val är att använda dig av rostfritt stål. Det ger en modern och industriell känsla till köket. De är också lätta att rengöra och underhålla.

Mässing har blivit alltmer poppis de senaste åren. Det ger en varm och lyxig känsla till köket och skapar en inbjudande atmosfär, särskilt när det kombineras med de mörkare färgtonerna som nu är populära på köksluckor och lådor.

Kromhandtag och knoppar passar för dig som vill ha en slät och modern estetik till ditt kök. Ytan är blank och reflekterar ljus, vilket kan göra ditt kök mer ljust och luftigt. Krom är enkelt när det gäller rengöring och underhåll. 

Trähandtag ger en naturlig och varm känsla till köket. Du kan hitta både handtag och knoppar i olika träslag, så att du kan anpassa dem för ditt kök. Sedan är trä tåligt så väl som det kan ge köket en tidlös charm.

Läderhandtag passar om du vill få till en unik touch till ditt kök. Denna typ av handtag ger en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom är de bekväma att använda. Sedan är det så att läder, det åldras naturligt och utvecklar en vacker patina över tid. Det gör att du i sinom tid får handtag med unik karaktär-

Relaterade inlägg