Fler Företag Använder sig av Magasineringstjänster i Stockholm som Förvaring

Fler Företag Använder sig av Magasineringstjänster i Stockholm som Förvaring

Företag av alla storlekar kan dra nytta av magasineringstjänster, oavsett om de planerar att flytta eller bara behöver lite extra utrymme. Så här kan förvaringsförråd hjälpa ditt företag att hålla sig organiserad och säker.

Säkerhet och trygghet

Du vill ha sinnesfrid när du driver ett företag. Du vill veta att allt är på rätt plats och att det är säkert. Förvaringsenheter ger en säker och temperaturkontrollerad miljö för dina viktigaste affärsdokument, möbler och inventarier.

Många masainerginstjänster ger omfattande åtkomsttider, ibland till och med dygnet runt, vilket innebär att du kan få det du behöver även utanför ordinarie öppettider. Men att ha bekväm åtkomst betyder inte att vem som helst kan komma in i din enhet. Räkna med övervakningskameror och säker inträde. Du kan lita på att dina tillhörigheter är säkra från stöld med högsta skyddsnivå från en högkvalitativ magasineringstjänst såsom ztorage.

Spara pengar med lagring

Att hyra ett företagsförråd kan spara pengar för ditt företag. Många företag har inte råd att betala hyra i en byggnad för att lagra stor utrustning och dokument. Lyckligtvis kan företag använda förråd för tillfälliga ändamål eller för att skydda kontorsartiklar under en längre tid, inklusive på lång sikt. Baserat på tidsramen för dina lagringsbehov tillåter vissa lagringsföretag dig att förskottsbetala för extra rabatter.

Ett förråd kan också spara pengar för ditt företag på kontorsutrymmen. Istället för att uppgradera till ett större kontor kan du lagra saker du inte behöver regelbundet för att behålla din nuvarande plats. Vissa mindre företag tycker att de inte behöver kontorsutrymme alls när de förvarar sina föremål. Många lagringsenheter erbjuder månad till månad avtal, så du är inte låst till ett långsiktigt åtagande. Du får den flexibilitet du behöver när ditt företag växer och förändras.

Lagring av dokument

Att driva ett företag innebär berg av pappersarbete. Det är ett faktum. En förvaringsenhet kan vara din plats för dokument som du inte behöver komma åt regelbundet, såsom årliga resultatöversikter och årliga deklarationer. Gamla dokument som jobbansökningar och kundloggar kan också finnas i förrådet. Dessutom är en lagringsenhet ett utmärkt alternativ för offsite skydd för känsliga dokument som kan innehålla anställdas namn och andra känsliga uppgifter.

Förvaring av möbler

Ett rent kontor är ett trevligt kontor. Möbelförvaring kan minska mängden stök på din arbetsplats. Du kan också förvara möbler eller utrustning som endast används av tillfälligt anställda eller praktikanter. Det är också bra att förvara möbler medan kontoret målas eller renoveras. När du förvarar kontorsmöbler, se till att skydda sidorna och hörnen för att förhindra skador. Överväg att använda skrivbordslådorna för att lagra mindre föremål för ytterligare förvaringsutrymme.

Håll det snyggt och rent

En viktig del av att ha ett förråd är att organisera det framgångsrikt. Här är några snabba tips för hur du organiserar din enhet:

Packa smart: Lägg tunga föremål på botten och lättare föremål ovanpå. Detta minskar risken för att större föremål faller och skadas. Det gör det också säkrare att nå saker.

Gör en tydlig väg: Organisera magasinet så att det finns en fri gångväg mellan lådorna. Du vill inte att din enhet ska bli så överväldigad att det är svårt att navigera.

Märk allt: Det är lätt att filer och inventarier hamnar felplacerade eller oorganiserade om de inte är tydligt märkta. Sätt en etikett på framsidan, toppen och sidorna av varje låda så att du vet vad som är var. Inkludera namnet på objektet och, om nödvändigt, dagen eller månaden det lades till i enheten.

Håll en innehållslista: Du måste snabbt veta vad som finns i din enhet. Gör en detaljerad innehållslista och uppdatera den regelbundet, helst var tredje till var sjätte månad. Du kan ge en specifik medlem i ditt team i uppdrag att övervaka uppdateringen av innehållsförteckningen.

Fördelar med  magasineringstjänster för företag

Nedan är några av de viktigaste fördelarna med magastineringstjänster som förklarar varför allt fler företag i Stockholm använder sig av dem.

1. Säkerhet för tillhörigheter

Många företag är oroliga över att självlagringsanläggningar saknar tillräckliga säkerhets- och säkerhetsåtgärder och detaljer; så är dock inte fallet. Självlagringsutrymmen (privat) erbjuder 24/7 videofilmning av din hyrda självlagringsenhet samtidigt som det garanterar stöldsäkerhet. Dessutom har en del av självlagringsanläggningarna också en försäkring för att underlätta för användarna vid naturrisker.

2. Minskad röra

När du väl bestämmer dig för att flytta allt det onödiga såsom material, möbler, och utrustning till ett bekvämt magasin, kan du vara säker på att upprensningen kommer att ge tillräckligt med utrymme. Därför kan du använda det här stora kontors-/företagsutrymmet till bättre och produktivt bruk.

5. Tillfällig förändring

Går ditt företag igenom en förändring som ombyggnad, renovering eller flytt? Vad gör du med all dyr och viktig affärsutrustning och sånt?

Oroa dig inte – i det här fallet är magasin livräddare! Till överkomliga priser rymmer självlagringsenheter dina affärstillbehör för att säkerställa att de förblir säkra under övergången.

6. Kostnadseffektivitet

Att förvara sina ägodelar i magasin är ofta en kostnadseffektiv lösning. Faktum är att kostnaderna beror helt på vilken typ av affärsprylar och tillhörigheter du förvarar. Bortsett från det, om du tillfälligt förvarar affärsobjekt i förrådet, behöver du inte oroa dig för de stora kostnaderna.

7. Flexibilitet och bekvämlighet

De flesta magasin erbjuder 24/7 tillgång under säkerhetsövervakning. Trots det kan du fortfarande dra nytta av integritet när du kontrollerar dina tillhörigheter. Om de inte gör det så beror det på att de premierar säkerhet. Beroende på vad du ska förvara kan även detta vara viktigt.

Dokumentförvaring

Företag är ofta skyldiga att spara känsliga dokument. Detta kan dock vara ett säkerhetsproblem om de inte förvaras på lämpligt och säkert sätt.

Magasineringstjänster kan ge ett säkert och kostnadseffektivt sätt för företag att arkivera konfidentiella dokument.

För att minska röran på plats och säkerställa att dokument lagras säkert bör företag överväga anläggningar som erbjuder förstklassig säkerhet och klimatkontrollerade enheter. Dessa funktioner skapar sinnesfrid för företagare som lagrar viktiga dokument och skyddar filer från stöld och missfärgning:

 • 24/7 videoövervakning.
 • Lämpliga temperatur- och luftfuktighetsinställningar.
 • Ingångsgrindar med lösenord.
 • Individuella lås och larm.

Korttidsförvaring

Företag som vill renovera eller flytta kan använda ett magasin för att tillfälligt lagra föremål under processen. Dessa företag bör också välja en lagringsanläggning som erbjuder professionella flyttbilsservicetjänster för att lindra stress och förbättra organisationen.

Specifika behov kan variera från företag till företag, så det är bäst att välja en anläggning som erbjuder en mängd olika enhetsstorlekar för att rymma alla dina företagsägodelar. Under byggnation eller flytt kan företag lagra föremål, till exempel:

 • Köksartiklar såsom kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn
 • Skåpavdelare.
 • Stationära datorer.
 • Arkivskåp och dokument.
 • Möbler (t.ex. skrivbord, stolar och soffor).
 • Kontorsmaterial (t.ex. kopieringspapper, mappar och skrivare).
 • Kontorsinredning.

Relaterade inlägg