Dags att anställa? Skapa ett gratis anställningsavtal

Dags att anställa? Skapa ett gratis anställningsavtal

Att driva eget företag kan vara både krångligt och dyrt. Därför finns Jurio. Med vår tjänst kan du på egen hand skapa juridiska avtal online. Bland annat kan du skapa ett skräddarsytt anställningsavtal – helt gratis.

Därför ska du ha en anställningsavtal

Ska ditt företag ta nästa steg och anställa någon? Då behöver du ett anställningsavtal! För det första är det en stor hjälp som kan förebygga missförstånd och konflikter, och för det andra har din nya medarbetare enligt lag rätt att få sina anställningsvillkor på papper.

Men vad ska anställningsavtalet egentligen innehålla? Vilken uppsägningstid och semester har den anställda rätt till enligt lag? Det kan vara svårt att skapa ett juridiskt giltigt anställningsavtal på egen hand, men med Jurio är det enkelt.

Vad är Jurio?

Vi är en juridisk digitaltjänst med målet att göra din vardagsjuridik så smidig som möjligt. På vår hemsida kan du på egen hand skapa alla de vanligaste juridiska dokumenten – såsom hyresavtal, anställningsavtal, skuldebrev och fullmakter. Dessutom har vi hundratals artiklar som hjälper dig släta ut dina juridiska frågetecken, och 

Vi tänker på juridiken, du fyller bara i vårt smarta formulär

Allt du behöver göra för att skapa ett gratis anställningsavtal med Jurio är att svara på frågor i vårt smarta digitala formulär. Formuläret är lätt att använda och det är utarbetat av jurister, så du kan vara trygg med att anställningsavtalet blir juridiskt giltigt. När du svarat på frågorna får du ett anställningsavtal som är helt anpassat efter anställningen du gör, samtidigt som det uppfyller lagens alla krav.

Extra tillval för nyckelmedarbetare

Om du ska anställa en nyckelperson kan det vara viktigt att skydda ditt företag genom olika konkurrensskydd. För bara 200 kronor per klausul (exklusive moms) kan du välja till både en konkurrensklausul och ett värvningsförbud för att på olika sätt hindra din anställda att konkurrera med ditt företag en tid efter att de slutat arbeta hos dig.

Ska du anställa någon som inte pratar svenska? Då kan du lägga till en engelsk kopia av anställningsavtalet för bara 200 kronor (exklusive moms).

Klart på minuter och digital signering

Det är inte bara enkelt att skapa ett anställningsavtal. Det går dessutom snabbt! Det tar bara 10–15 minuter att fylla i formuläret och när du är klar får du tillgång till ditt digitala avtal direkt. Du och din anställda kan smidigt signera avtalet med BankID, men ni kan förstås också skriva ut och signera det för hand. Smidigt, enkelt och tryggt!

Relaterade inlägg