Billig belysning för hemmet

Renoverar du eller har du precis köpt ett nytt hem? Kanske går du i tankarna om att göra om i din redan befintliga bostad? Oavsett vilket så behöver varje hem belysning och lampor och vi har tipsen som är bra för både plånbok, miljö och som lyser upp ditt hem. 

Handla online

Det är lätt att bli lite rådvill inför mängden olika ljuskällor som existerar på marknaden. Att handla ljuskällor via nätet innebär LED lampor med både pris och variation som en butik har svårt att matcha. Med trygga betalningslösningar och ofta full returrätt innebär det att handel online blir ditt bästa val.

Välj LED

Allt fler lampor och ljuskällor, som glödlampor och halogenlampor håller på att fasas ut samtidigt som LED-belysning blir allt mer populär. Med LED minskar du din energiförbrukning samt njuter av ljuskällor som varar väldigt länge och är helt flimmerfria.

Eftersom LED lampor varar mycket längre än konventionella produkter tjänar du pengar på en lösning med LED lampa. Tänk på att även lysrör för olika användningsområden kan du köpa online. Lysrör finns i flera längder, watt och färgtemperaturer. Du hittar online ett stort utbud av de vanligaste lysrören. Tänk på att lysrören varierar med dess watt, ju högre watt desto längre lysrör. Vill du sänka dina energikostnader med upp till 70%? Välj LED lysrör! 

Andra kostnadseffektiva lösningar

Urladdningslampor kallas också High Intensity Discharge, HID lampor. Dessa lampor skiljer sig från andra lampor eftersom de producerar ett högt ljusflöde tack vare att de har olika gaser inuti glaskolven. Dessutom är de mycket kompakta och passar till mindre armaturer. Urladdningslampor är effektiva eftersom de har ett högt ljusflöde, en bra färgåtergivning, en låg värmeproduktion och en lång livslängd. De utstrålar inget UV-ljus, något som annars bidrar till att produkter bleks. De rundstrålande halogenlamporna för 230V (utan drivdon) fasas ut sedan 2018. 

Relaterade inlägg