Electrolux LMS2173EMW

4590 kr

Artikelnr: 8723002109688463 Kategori:

Inbyggd mikrovågsugn med 700 W LMS2173EMW är en mikrovågsugn för inbyggnad från Electrolux. Den har en maxeffekt på 700 W och fem effektlägen. Mikrovågsfunktionen är din genväg till snabba och läckra måltider. Med en knapptryckning kan du smälta choklad, tina din favoritgryta eller värma rester, snabbt. Det är det snabba och enkla sättet att skapa läckra måltider.
Enkel användning
Kontrollpanelen är intuitiv med LED-display med vit text samt knappar och vred. Mikron har en timer med automatisk avstängning. Inuti ugnen finns en roterande tallrik i glas. Ugnsluckan öppnas med tryckknapp.
Viktstyrning och autoprogram
Mikrovågsugnen har automatiska viktstyrda och automatiska program för både tillagning och upptining. Genom dessa slipper du gissningslekar för att få ett bra resultat när det kommer till både konsistens och smak.
Snabb upptining
Fryst mat tinas snabbt tack vare mikrons avfrostningsfunktion. När du har valt typ av livsmedel och vikt beräknar mikrovågsugnen automatiskt den tid det tar. Därefter tinas maten samtidigt som både smak och konsistens behålls.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Electrolux LMS2173EMW”