Samsung WW83TA047AH/EE

6995 kr

Artikelnr: 8723002109759314 Kategori:

Tvättmaskin WW90T986ASH/S4 Samsung
Intensiv rengöring
Denna tvättmaskin från Samsung rengör kläderna perfekt även om de är riktigt smutsiga. Funktionen med blötläggning i bubblor hjälper till att ta bort olika slags envisa fläckar, som blod, te, vin, smink och gräs. Kläderna ligger i blöt i aktiva bubblor, så att smuts och fläckar löses upp och lättare kan tvättas bort.
Kraftfulla bubblor
Tvätta kläder effektivt med mindre energi, tid och ansträngning. Eco Bubble garanterar kraftfull och samtidigt skonsam tvätt vid låga temperaturer. När du lägger i tvättmedel löses det upp och aktiveras genom att förvandlas till bubblor. Tvättmedlet tränger då snabbt in i varje tygfiber och löser upp smuts och fläckar så att de lätt kan tvättas bort. Den tvättar lika effektivt i kallt vatten (15 °C) som i varmt vatten, samtidigt som den sparar energi och skyddar klädernas färger och textur.
Hygienisk rengöring
Ge kläderna en hygienisk djuprengöring med ånga. En hygienisk ångcykel förbättrar tvättresultatet utan förbehandlingar. Ångan frigörs ur trummans nedre del, så att varje plagg ångas ordentligt. Detta tar bort ingrodd smuts och 99,9 % av bakterier och allergener.
Hållbar prestanda
Mer effektivitet och mindre oljud med digital inverteringsteknik. Den använder starka magneter som gör den tystare och höjer prestandan, men är samtidigt mer energisnål än en universalmotor och därför billigare i drift. Den är hållbar, eftersom den inte har några borstar som slits ut och är byggd med komponenter och teknik av hög kvalitet. Tvättmaskinens långa livslängd garanteras och backas upp av 10 års komponent garanti.
Låda som håller sig ren
Lådan StayClean säkerställer att mer av tvättmedlet spolas bort med ett särskilt utformat vattenspolningssystem.
Håll tvättmaskinen ren
Med trumrengöring hålls maskinen fri från smuts och bakterier utan användning av kemikalier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung WW83TA047AH/EE”